آچار شبکه مخصوص سوکتهای 4,6 و8 پین خصوص متصل کردن کانکتور RJ45 و RJ11 به کابل 6P , 8P 4p لخت کردن و بریدن سیم
سیم لخت کن (STRIPPER) کیفیت ساخت خوب دارای تیغه های بسیار خوب جهت برش کابل فنر بسیار قوی با یکبار چرخاندن تمام روکش را به راحتی برش می دهد
تعریف کابل شبکه
کابل شبکه در اصل رابط بین دستگاه ها در شبکه می باشد که فقط توانایی انتقال صفر و یک که همان جریان و ولتاژ الکتریکی است را دارد.به کابل شبکه کابل اترنت یا کابل یا LAN نیز می گویند. در شبکه های محلی برای انتقال و ارسال اطلاعات و داده ها از کابل استفاده می شود، که برای این کار لازم است بعضی از مراحل سخت افزاری و نرم افزاری گذرانده شود؛ از جمله کد گذاری و دسته بندی کردن داده ها. همچنین مبدا و مقصد اطلاعات مشخص شود تا در آخر به یک داده که قابلیت انتقال و ارسال را داشته باشد تبدیل شود.
پیش گفتار:
تجهیزات اکتیو شبکه بخشی از تجهیزات شبکه می باشند. در اینجا به بررسی انواع تجهیزات اکتیو شبکه یا فعال می پردازیم.
تستر کابل شبکه
برای اینکه عملکرد کابل های شبکه را تست کنیم از تستر کابل شبکه استفاده می کنیم. در بعضی از تستر های کابل شبکه تست برای ارتباط میان راه های ارتباطی است.
از مراحل پایانی یک پروژه شبکه ای، تست کردن شبکه است. شما نباید فکر کنید که بعد از پایان یافتن پروژه تمام محاسباتی که انجام داده اید درست از آب درآمده است. چون کار در شبکه ها دارای پیچیدگی و گستردگی زیادی است، بنابراین بدون داشتن یک تسترکابل شبکه نمی توان مشکلات را پیدا کرد و یا آن ها را حل و فصل کرد. تصور کنید در ساختمانی۴طبقه و در هر طبقه ۲۴گره یا Node شبکه وجود دارد. کابل ها داخل کانال های مخصوص دیوارها جا گذاری شده اند و در این جا حدود ۲۵۰۰متر کابل مورد استفاده قرار میگیرد.
فیبر نوری
تاریخچه فیبر نوری:
انسان ها راه های زیادی را طی کردند تا به تکنولوژی فیبر نوری دست یافتند.اولین راه استفاده از منتشر کردن امواج نوری در جو زمین بود که به علت وجود علایمی مثل گرد و خاک، برف، باران و… مشکل به وجود می آمد. دومین راه استفاده از آینه ها و عدسی ها در لوله ها بود ،اما تنظیم آنها مشکل بود. سومین راه استفاده از شیشه بود اما چون سرعت آن زیاد بود انرژی زیادی را باید صرف آن می کردند. همه این راه ها دارای مشکلات خاص خود بودند تا بالاخره یک شرکت آمریکایی در سال 1960 به این تکنولوژی (فیبرنوری) ارزان و سبک نسبت به بقیه کابل ها دست پیدا کرد.
نشانی آی پی، مختصر شده عبارت نشانی پروتکل اینترنت می باشد.آی پی هر کدام از دستگاه ها و کامپیوترهایی که به شبکه رایانه ای اتصال دارند و بر اساس نمایه TCP/IP (به عنوان مثال اینترنت) کار می کنند دارای یک آدرس اینترنتی مختص به خود هستندتا موبایل ها،دستگاه ها و کامپیوتر ها و یا هر وسیله استفاده کننده از پروتکل اینترنت شناخته شوند. نشانی آی پی که یک برچسب عددی است با پیغام هایی که بقیه کامپیوتر ها برای این کامپیوتر می فرستند همراه استو مسیر یاب های شبکه این نشانی را مثل آدرس گیرنده در نامه های پست شده می دانند.تا سرانجام پیغام به رابط شبکه کامپیوتر مد نظر فرستاده شود. در اصل IP نشانی شماره شناسایی هر دستگاه و رایانه است.
تجهیزات پسیو شبکه چیست؟ تجهیزات غیرفعال یا پسیو شبکه به تجهیزاتی گفته می شود که عمکرد آن ها بدون نیاز به برق انجام می شود. برخی از تجهیزات پسیو شبکه شامل: انواع و اقسام رک ها، انواع کابل ها، داکت و کانال ها، اتصالات و کانکتورها و...
در ادامه مطلب با آی نت کالا همراه باشید تا بیشتر با انواع تجهیزات پسیو شبکه آشنا شوید.
فیوژن فیبر نوری چیست؟
فیوژن فیبر نوری فنّاوری جدیدی است که بهمنظور ایجاد اتصال بین دو کابل نوری استفاده میشود که به آن جوش فیبر نوری هم میگویند، در این روش از گرما برای اتصال فیبرهای نوری به یکدیگر استفاده میشود. جوش دادن دو فیبر نوری توسط دستگاهی به نام فیوژن انجام میشود. این دستگاه با ایجاد حرارت باعث گرم شدن و یا همان ذوب شدن تارهای فیبر نوری در نقطه جوش میشود که باعث جوش دادن آن دو به یکدیگر میشود.در اکثر کاربردها بهترین روش اتصال فیبر نوری از نظر کیفیت و هزینه ، فیوژن فیبر نوری است.
دوربین مداربسته مخفی را با نام هایی مانند دوربین های نظارتی مخفی و یا حتی دوربین جاسوسی میشناسند، که همان دوربین(پین هول) Pinhol یا مینیاتوری هست. دوربین مداربسته مخفی یکی از کوچک ترین دوربین های مداربسته است. کاربرد اصلی این دوربینها در ضبط ویدیو بدون آگاهی افراد سوژه دوربین است. این کار به نحوی انجام میشود که دوربین از دید افراد مخفی بماند و یا به شکل وسایل روزمره ایجاد میشود تا قابل شناسایی نباشد. بدنه بیرونی این دوربینهای مداربسته مخفی در بعضی از مدلهای آن قابل رؤیت است اما در برخی دیگر فقط با ایجاد یک حفره، لنز آن در محیط قرار میگیرد و خود دوربین اصلا قابل مشاهده نیست. این دوربین ها رو میشود در بسیاری از وسایل جاسازی کرد، مثل گوشیهای همراه، لوازم تحریر، لوازم منزل و غیره...
اینترنت فیبر نوری مخابرات سرویس جدیدی برای وسعت بخشیدن به خدمات و پهنای باند اینترنت به مشترکین است. امروزه اینترنت تبدیل به دنیایی شده است که از طریق آن می توان میلیون ها دستگاه را به یکدیگر متصل کرد که این دنیای بزرگ از اطلاعات نیاز به پشتیبانی در حوزه سختافزاری و همچن نرمافزاری است. برای ایجاد کردن این پشتیبانی در حوزه های مختلف برای انتقال دادههایی با نرخ انتقال گیگابایت، بهترین و پرسرعتترین راه اتصالی که می توان استفاده کرد اتصالات کابلی و از طریق فیبر نوری است. فیبرهای نوری به طور مشابه دیگر اتصالهای موجود همچون زوج سیم به هم تابیده و یا کابل هم محور را ندارند و از نور به جای جریان الکتریسیته برای انتقال دادهها استفاده میکنند. از مهمترین مزایای استفاده کردن از نور به عنوان وسیلهای برای انتقال دادهها میتوان به این اشاره کرد که از سرعتهایی در نرخ گیگابایت برای ارسال و دریافت دادهها میشود استفاده کرد .
دوربین مداربسته وایرلس (wireless Security Camera)، نوعی از دوربین های مداربسته می باشد که اطلاعات تصویر و صدا را به وسیله یک انتقال دهنده بی سیم، به نقطه ای دیگر ارسال می کند. این نوع از دوربین های مداربسته نیازی به کابل کشی ندارند و به اصطلاح بی سیم هستند.
دوربین های مداربسته وایرلس امروزه بسیار محبوبیت و پرکاربرد شده اند. یکی از دلایل محبوبیت و استفاده زیاد از دوربین مداربسته وایرلس، کم بودن هزینه آن و زمان کم برای نصب آن است. دوربین مداربسته وایرلس برای آن دسته از کسانی که قبل از انجام کار زیرساخت، کابل کشی برای نصب دوربین مداربسته را در نظر نگرفته اند و یا بدلیل اینکه کابل کشی نمای منزل و یا محل کارشان را از زیبائی در میاورد، بسیار مناسب است. در ادامه با آی نت کالا همراه باشید.
چطور در مراکز عمومی وایفای سریعتری داشته باشیم